نشانه های گنج
یکی از مهمترین بخش های کاوش موفقیت آمیز آگاهی در رابطه با نشانه های دفینه و گنج می باشد. از شما خواننده گرامی هم درخواست داریم، که با کامنت های خود تجربه خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
وقتی که یک نفر گنج را پنهان میکند، یا یک شی با ارزش را دفن میکند. باید آن را با نشانهای نشانه گذاری کند، تا بعداً که به سراغ آن میآید، بتواند به راحتی پیدایش کند. پس علائم و نشانههای دفن گنج، بسیار مهم میباشد. که هر فردی که در گذشته یا در اکنون هر گنج یا هر شیئی را که پنهان میکنند؛ باید حتماً با علائم یا نشانهای آن را دفع کنند که به راحتی بتوان پیدایش کرد.
مهم ترین چیزی، که در پنهان کردن شی بسیار مهم است. این است که نشانه گذاری باید کاملاً دیده شود. یعنی فرد، نباید نشان گذاری را طوری قرار دهد، که فردی که دنبال آن میگردد نتواند آن را پیدا کند. پس مشخص بودن علائم بسیار مهم است. برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله نشانه های گنج را مطالعه کنید.
نشانه های گنج کم عمق
برای این که فردی، که دنبال گنج و یا شیء با ارزش است. باید به خوبی این را بداند، که نشانه گذاری و دفینه گنج دارای قانون خاص خود و قانون ریاضی و حتی شناختن رسم و رسوم و دین و رفتار مردم قدیم است.
هر نشانهای نشانه ی دفن گنج نیست و هر علائمی، دارای نشان گنج نیست. به قول معروف هر گردی گردو نیست. در واقع دفینه گنج و نشانه ی گنج، دارای قانون الفبایی خود و قانون ریاضی خود میباشد. می توانید با استفاده از دستگاه طلایاب و فلزیاب گنجینه های ارزشمند را بیابید.
فرد باید این را بداند، که دفینه چطور پنهان شده است. فاصله آن با نشانه چقدر است یا عمق آن و حتی مقدار و تعداد آن شی، چقدر میباشد. باید با تمام این قوانین آشنایی داشت و تسلط داشته باشد. در این صورت است، که میتواند به راحتی به هدفش نزدیک شود.
نکاتی در مورد نشانه گنج یابی
- عمق دفینه:عمق دفن گنج می تواند از چند سانتی متر تا چند متر متغیر باشد. گنج های دفن شده توسط راهزنان معمولاً در عمق های کم تری قرار دارند. در حالی که اموالی که با مردگان دفن می شوند. ممکن است در عمق های بیشتری پنهان شده باشند.
- ویژگی های خاک: نوع خاک و ویژگی های زمین شناختی منطقه تأثیر زیادی بر عمق دفینه ها دارد. در خاک های سفت و سنگلاخ، دفینه ها معمولاً در عمق های کم تر قرار دارند، در حالی که در خاک های نرم تر، دفینه ها ممکن است در عمق های بیشتری دفن شوند.
- تحقیقات علمی: اطلاعات موجود در اینترنت ممکن است دقیق نباشد. برای دستیابی به نتایج بهتر، از منابع معتبر و مطالعات باستان شناسی بهره برداری کنید و با تاریخ و فرهنگ محلی آشنا شوید.
- استفاده از فلزیاب: دستگاه های فلزیاب می توانند کمک کننده باشند، اما برای دقت بیشتر، تنظیمات دستگاه باید به درستی انجام شود تا از ارسال سیگنال های نادرست جلوگیری شود.
عوامل تاثیرگذار بر وجود گنج در عمق کم
- هدف دفینه گذار: اگر هدف از دفن اموال نگهداری موقت و بازیابی آسان در آینده بوده است. احتمالاً گنج در عمق کمی دفن شده است تا دسترسی به آن راحت تر باشد.
- جنس خاک و سنگ شناسی منطقه: در مناطقی با خاک سفت و صخره ای، به دلیل دشواری حفاری، گنجینه ها معمولاً در عمق کمتری قرار دارند.
- تغییرات زمین شناسی و فرسایش خاک: با گذر زمان و بر اثر عواملی مانند سیل، باد و فرسایش، گنج هایی که ابتدا در عمق بیشتری دفن شده اند ممکن است به سطح نزدیک تر شوند.
- روش های دفن سنتی و مراسم مذهبی: برخی جوامع به دلایل فرهنگی یا مذهبی اموال یا وسایل خود را نزدیک به سطح زمین دفن می کنند.
- نوع گنجینه: اشیاء قیمتی کوچک و سبک تر بیشتر در عمق های کمتر دفن می شوند.
- تکنولوژی دفینه گذاری: در دوره های تاریخی با تکنولوژی حفاری محدود، دفینه گذاری در عمق های کمتر انجام می شد زیرا حفر عمیق تر ممکن نبوده است.
ارتباط با کارشناس فروش
برای تعمیرات انواع فلزیاب اینجا کلیک کنید.
برای خرید انواع فلزیاب اورجینال کلیک کنید. 09191537966
برای مشاوره رایگان در مورد علائم ونشانه ها و خرید و فروش فلزیاب ها با کارشناسان ما در تماس باشید.
تلگرام کارشناس آثار و نشانه ها : @karshenas_zarshenasan
شماره تماس کارشناس آموزش فلزیاب، خرید فلزیاب و تعمیر فلزیاب : 09191537966
نظرتان را بگذارید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *